logo qarpa balk

Logo Qarpa 18

icons-adviseren

Adviseren

Elke onderneming is afhankelijk van IT, zo ook uw onderneming. Uw bedrijfsvoering, strategie, huisvesting, communicatie en medewerkers zijn onlosmakelijk verbonden met automatisering. Wij zijn sterk in het adviseren en realiseren om tot oplossingen te komen inzake uw IT vraagstukken. Mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
icons-url

Website laten ontwikkelen in samenwerking met Qarpa

Alle vereiste disciplines voor een professionele website zijn beschikbaar binnen Qarpa Solutions BV.

Disciplines-website-ontwikkeling-2015
icons-extentions

Joomla! extentions

Op eigen initiatief, of in opdracht onwikkelen wij extentions voor het CMS system Joomla! Momenteel wordt er gewerkt aan een innovatieve component t.b.v. e-coaching.
Onderstaande extentions zijn reeds gerealiseerd en gepubliceerd:
  • Eenvoudige gallery plugin incl. editor button plugin: QarpaSimpleGallery
  • Plugin welke de laatste afbeelding in een directory toont: QarpaLastImage
  • Show en hide DIV's plugin: magicID
  • Eenvoudige Html5 Audio plugin: Html5audio 
  • Intuitieve Twitter module: ORTwitter
icons-ecommerce

E-Commerce

Afhankelijk van uw wens realiseren wij een e-commerce site voor u in Virtuemart of Magento Voor de meeste detaillisten is Virtuemart zeer geschikt. De licentie van Virtuemart is kostenloos (open source) en Virtuemart is volledig geintegreerd in Joomla!. Magento is meer schaalbaar en de basis licentie is kostenloos (open source) en ook geschikt voor (groei naar) een grote onderneming (licentie magento voor grotere ondernemingen kost: Enterprise Edition vanaf $14.420,00 per jaar en Enterprise Premium $49.990,00) Ondanks dat de systemen vrij zijn om te gebruiken moet een systeem aangepast worden aan uw wensen en website. neem voor meer informatie contact met ons op.
icons-hosting

Hosting websites en mail diensten

Wij hosten sites in zowel zeer goed beveiligde datacenters in Nederland alsook in een bescheiden datacenter op onze eigen locatie. Hierdoor kunnen wij goed en adequaat reageren op vragen en storingen. Wij monitoren de websites en servers dagelijks op zowel performance als beveiliging. Ook monitoren wij de veiligheid van crm pakketten zoals Joomla! en Wordpress.
Als SIDN registrar kunnen wij zeer adequaat reageren op wensen met betrekking tot .nl domeinen.
icons-seo

SEO, wat is dat?

Wij kunnen veel schrijven over wat SEO nu precies is. Echter het staat beter en uitgebreider al op Wikipedia. Een korte samenvatting wat SEO nu precies is en wat u ermee moet doen. SEO staat voor Search Engine Optimalization, vertaald naar het Nederlands Zoek Machine Optimalisatie. Vrij vertaald, optimaliseer uw aanwezigheid op het World Wide Web dusdanig dat u beter gevonden kunt worden door Google en andere zoekmachines. Er wordt veel over gespeculeerd over wat je nu exact zou moeten doen en hoe je e.e.a. kunt manipuleren. Echter niemand (behalve de zoekmachines zelf) weten precies hoe resultaten gevonden worden. Wat wel algemeen bekend is zijn de uitgangspunten van zoekmachines. Zoek resultaten worden gebaseerd op wie er naar u gelinkt heeft en hoe betrouwbaar deze links (personen) zijn. Zoekmachines willen interessante en zinnige zoekresultaten en zullen hun zoekfuncties blijven optimaliseren om bovenstaand uitgangspunt optimaal na te blijven streven. In feite ligt de optimalisatie dus bij hen en niet bij de ontwikkelaars van websites. Wat kan ik het beste doen? Wat kan ik beter laten? Wij zijn gespecialiseerd in het beantwoorden van deze vragen. Wilt u hier meer over weten dan staan wij u graag te woord.
icons-socialmedia

Social media strategie

Een aantal belangrijke uitgangspunten voor u op een rij. Kies het platform Momenteel zijn de bekendste social media platformen Twitter, Facebook en LinkedIN. Onderschat echter niet de mogelijkheden van Youtube, Claim uw aanwezigheid Een naam kan per platform maar 1 keer uitgegeven worden. Hier telt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Claim daarom zo snel mogelijk zelf uw (bedrijfs)naam op de gewenste platformen. Blijf reëel Ook inzet in social media is en blijft een kosten/baten afweging. Voorkom dat u meegezogen wordt in de social media gekte. Er gaat al een slogan rond: geld verdienen met Facebook en Twitter? Delete uw account en ga aan het werk. Laat u goed voorlichten waar de reële grenzen liggen. Doe het correct of doe het niet Aanwezigheid op social media is zeker belangrijk, echter correct gebruik maken van dergelijke media is nog belangrijker. Voorkom dat u een stoorzender bent en voorbij gaat aan het sociale (menselijke) karakter. Implementeer u gekozen platformen in uw bedrijfsvoering Een Twitter account op een visitekaartje misstaat niet. Links naar uw Social Media op uw website en in uw correspondentie zorgt voor meer bezoekers aangezien mensen altijd nieuwsgierig zullen blijven Zorg voor goede inhoud Goede en verse content is zeer belangrijk. Laat bezoekers zien dat er serieus gewerkt wordt met Social Media. Ververs berichten en artikelen en wees persoonlijk aanwezig en bereikbaar. Wenst u meer te weten over Social Media? Mail ons voor meer informatie of een Workshop.


Daarom Paars | Voorwaarden | Proclaimer | © Copyright 2018 - Qarpa Solutions BV
toon mobiele website