logo qarpa balk

Logo Qarpa 18

icons-adviseren

Jouw website, professioneel gerealiseerd!

Een goede en complete website, op maat gemaakt en met een gedegen advies over de vulling (content). Deze willen wij samen met jou realiseren voor €1250,-  (klik voor de details of bel ons op 06 34 04 14 84)
icons-lease

Website lease

Liever een website leasen en de kosten over een looptijd van 24 maanden spreiden? Dat kan natuurlijk ook bij ons;

Website lease
We zien het steeds meer tegenwoordig, website lease constructies. Helaas tegen absurd hoge of waanzinnig lage prijzen. Teveel betalen wil je niet, maar te weinig (denken te) betalen wil je ook niet, tenslotte, waar is dat addertje verstopt.

Toch bieden wij websites aan in een lease constructie zodat de initiele kosten voor jou laag kunnen blijven. Hieronder een rekensom hoe een dergelijke prijs tot stand komt zonder verborgen kosten.

Een website ontwikkelen is niet simpelweg een paar plaatjes online zetten maar een samenspel van verschillende professionele disciplines. Er is veel kennis voor nodig om tot een volwassen resultaat te komen die hout snijdt.

Even aangenomen dat de website simpel doch doeltreffend wordt ontworpen, vervolgens wordt gebouwd (inclusief benodigd advies voor de vulling) en er rekening wordt gehouden met een stukje onvoorzien;

Design: 250,-
Ontwikkeling: 1250,-
Onvoorzien: 50,-

Elke website heeft een domeinnaam nodig, hosting en moet onderhouden worden. Qarpa levert hiervoor standaard 2 simpele opties. 12,- per maand voor volledige hosting en 22,- per maand indien wij het onderhoud ook verzorgen.

Als laatste is er in de berekening een percentage voor risico opgenomen. Dit omdat er aan een lease constructie toch een risico is verbonden (bv. een bedrijf kan om welke reden dan ook de maandelijks resterende verplichtingen niet meer nakomen) Dit is overigens waar vaak het meest aan wordt verdient door malifide bedrijven.

Bij deze berekening kom je met een looptijd van 24 maanden uit op een maand bedrag van 95,-.
Bel ons voor een offerte: 06 34 04 14 84
Daarom Paars | Voorwaarden | Proclaimer | © Copyright 2018 - Qarpa Solutions BV
toon mobiele website